OneCNC Technishow Benelux te Utrecht, 13 tot 16 maart 2012

Technische show_1

OneCNC Benelux toonde op de 2012 tonen technieken 13-16 maart 2012. Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux gebied van industriële productietechnieken, verwerking en behandeling van metalen, gereedschappen en apparatuur. Techni-Show 2012 trok meer dan 40.000 bezoekers.

Techni-Show voorwaarde dat de perfecte gelegenheid om de nieuwste release van het nieuwste product presenteren van OneCNCXR5 OneCNC.

Technische show_2

OneCNC Benelux en haar team waren bezig om de hele show OneCNC demonstreert de mogelijkheden van de producten en hoe ze profiteren van de CNC vervaardiging van producten. De OneCNCXR5 was van bijzonder belang, omdat de gebruikers waren verrast om de grote veranderingen en verbeteringen in de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de producten in deze release te zien.

Terwijl veel CAD-CAM providers hebben ontworpen laat de ontwikkeling en ondersteuning van CAD voor CNC-fabricage en hebben een eenvoudige manier om te draaien in een conventionele CAD-systeem, heeft OneCNC voortgezet in een snel tempo, de complete stand-alone CAD-CAM om producten te ontwikkelen . Deze stap is gebleken dat positief grote acceptatie van huidige en nieuwe gebruikers omdat OneCNC biedt een stand-alone geïntegreerd volledig ontworpen in een naadloos systeem speciaal ontworpen voor het doel van CNC fabricage.

OneCNC Benelux met ervaren ingenieurs bestrijkt het gebied van Nederland, Luxemburg en België, online of on-site training en volledige ondersteuning van het volledige gamma van producten OneCNC.

Voor meer informatie:

Contact OneCNC Benelux >>