OneCNCXR7 Release 52.15

OneCNCXR7 Version Release 52.15 är nu släppt och tillgänglig i OneCNC Update Server.

Vad är nytt i den här utgåvan:

översättare:
OneCNCXR7 Stödjer nu den senaste ACIS SAT R27 filimporten.

OneCNCXR7 innehåller även följande uppdateringar till översättarna
Uppdateringar till STEP
Uppdateringar till VADFS
Uppdateringar till IGES
Uppdateringar till Parasolids

Online hjälpfil
OneCNCXR7 onlinehjälp har uppdaterats omfattande för alla programvaruversioner för att inkludera alla aktuella ändringar och uppdateringar.

Andra ändringar
OneCNCXR7 Version Release 52.15 innehåller många ändringar och korrigeringar på grund av pågående interna test och användarrapporter.

Den här utgåvan är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR7-användare