OneCNC tijdens National Manufacturing Week Australia

nmw_3

National Manufacturing Week (NMW) heeft zijn status bevestigd als de belangrijkste en meest gevestigde industriële showcase van Australië, met vroege indicatoren die wijzen op een succesvol evenement in de industrie in 2018.
Gehouden van 9-11 mei 2018 in Sydney, presenteerde NMW 2018 de transformatie van de verwerkende industrie in een bloeiend ecosysteem dat sterk gericht was op collaboratieve en geïntegreerde technologieën.
Terwijl de industrie van de natie gedurende 19 opeenvolgende maanden voortdurend groeide, weerspiegelde de National Manufacturing Week het hernieuwde optimisme binnen de industrie; met meer dan 4.500 bezoekers die door het evenement vlogen.

nmw_2

OneCNC heeft tijdens dit evenement de nieuwste OneCNC-producten gedemonstreerd, wat opnieuw een zeer geslaagd evenement was.

OneCNC Australia had applicatie-engineers bij de hand uit Sydney om uit eerste hand de kostenbesparende functies en voordelen van de software aan te tonen.

Als je daar was, heb je misschien gezien dat de stand af en toe bezet was en als je de kans hebt gemist om een ​​demonstratie van de software te krijgen, bel dan voor een online demonstratie op een tijdstip dat bij je past.

OneCNC Australia
65 Gordon Street
Ormiston
Queensland 4160
Australië

ph 617 32862527

>> OneCNC Web